Світ

Відео. Догралися ! Це лише початок, від 50 000 до 255 000 людей на вихід, терпець увірвався. Німеччина починає діяти радикально з нелегальними мігрантами.

Щоб зрозуміти масштаб проблеми для початку перегляньте це відео. Війна в Ізраїлі чітко показала, які персонажі зараз перебувають у ЄС. Користуються всіма благами цивілізації але при цьому розповідають про необхідність захопити Німеччину і забрати її собі.

Такі заяви та ще безліч схожих ситуацій не на жарт налякали суспільство Німеччини. Тепер все буде інакше. Не звані гості будуть депортовані, але це лише початок великої реформи.

Німеччина не в змозі впоратися з напливом мігрантів і біженців. Це одна з причин падіння підтримки уряду Шольца населенням. Влада ФРН, яка протягом років була, мабуть, найліберальнішою і найпривабливішою країною для біженців, тепер вирішила вжити більш жорстких заходів щодо потоку мігрантів. Про ці заходи, а також про проблематичну ситуацію з українськими та палестинськими біженцями в Німеччині – спеціальна добірка DW Новин.

Це лише початок, від 50 000 до 255 000 людей на вихід, терпець увірвався. Німеччина починає діяти радикально з нелегальними мігрантами. Деталі у відео.

Back to top button
error: Content is protected !!