Військові

Останні подробиці! Настав той день коли дрони ГУР дістали стратегічний бомбардувальник рф на аеродромі “Оленья” на відстані 1800 км

‼️ Дрони ГУР дістали стратегічний бомбардувальник рф на аеродромі “Оленья” на відстані 1800 км

Вночі 27 липня дрони Головного управління розвідки атакували російський аеродром “Оленья” в Мурманській області, розташований на відстані близько 1800 кілометрів від українського кордону. 

Попередньо зафіксовано пошкодження дальнього надзвукового бомбардувальника-ракетоносця ТУ-22М3.

Відстань від українського кордону до місця атаки – 1800 кілометрів.

Дрони Головного управління розвідки Міноборони України у ніч на суботу, 27 липня, завдали удару по російському  дальному стратегічному бомбардувальнику-ракетоносію ТУ-22М3 на аеродромі “Оленья” на території Росії, повідомили джерела в ГУР виданню “УП”.

“Унаслідок операції ГУР МО поблизу Оленегорська  на військовому аеродромі “Оленья” в  місці базування стратегічної авіації російських окупантів уражено дальній надзвуковий бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3″, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що аеродром “Оленья”, що розташований у Мурманській області РФ, знаходиться за 1800 кілометрів від українського кордону. Його війська РФ від початку повномасштабного вторгнення в Україну використовують для здійснення пусків ракет із літаків Ту-22 та Ту-95 по території нашої держави.

Back to top button
error: Content is protected !!